Ενέσιμες θεραπείες, ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές lifting, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης. Υψηλής ποιότητας προϊόντα αισθητικής ιατρικής

16TH Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress

Η Pantimeless βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει και να σας προσκαλέσει στα stand των συνεργατών μας στο 16TH Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress που θα πραγματοποιηθεί στο Monaco – Grimaldi Forum στις 5,6 & 7 Απριλίου 2018.

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε στο Stand D1 την Εταιρία Erchonia, και να παρακολουθήσετε την διάλεξη του Dr Michael Gold στο αμφιθέατρο Camille Blanc.
Ποιο συγκεκριμένα:

Thursday 5th April @ 10.00AM
(In the Session : LASERS & EBD)
Dr Michael Gold
‘Low Level Laser Therapy for 360 degree Body Sculpting, Health and Well Being’

             

 

Ακόμη σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε στο Stand R17 την Εταιρία Luminera, στην αίθουσα Atrium και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα της που αποκλειστικά η Pantimeless προωθεί την Ελλάδα, προϊόντα όπως Υαλουρονικά, Υδροξιαπατίτης, Μεσοθεραπείες και πολλά ακόμα.

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε στο Stand D7 την Εταιρία Hironic,
και να ενημερωθείτε για τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα Ιατρικής Αισθητικής όπως Doublo-Gold, Micool-A, Vera Shape και αρκετά ακόμα, στο αμφιθέατρο Camille Blanc.Καθώς και τ νέο ανατρεπτικό
                                                       

 

Πρώτη παγκόσμια παρουσίαση,
του νέου ανατρεπτικού μη επεμβατικού Μηχανήματος SLIMUS Λιπόλυσης και Αδυνατίσματος της Εταιρείας Hironic.

Share this post

Shopping Cart
We’d love to hear from you...

We would love to hear from you

Drop Us A Line