Ενέσιμες θεραπείες, ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές lifting, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης. Υψηλής ποιότητας προϊόντα αισθητικής ιατρικής
The trend

Το Well- Beaching είναι μια πρωτοποριακή ιδέα στο χώρο του ξενοδοχειακού τουρισμού που προσφέρει εξαιρετικά οφέλη τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, όσο και στους ιδιοκτήτες του. Ο επισκέπτης απολαμβάνει εξαιρετικές υπηρεσίες που βοηθούν όχι μόνο στην ξεκούραση, στη χαλάρωση και στην αναζωογόνηση του σώματος, αλλά και στη εκ βαθέων ενυδάτωση του, που προωθεί και επιτυγχάνει μεγάλης διάρκειας μαύρισμα, αφήνοντας μια αίσθηση λάμψης και υγείας στο δέρμα.

The concept

Το Well- Beaching προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων. Αυτός ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός είναι απολύτως ασφαλής και έχει πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος. Σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε μια αποκλειστική και μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες σας, σε ιδιωτική παραλία (με κιόσκια) όπου θα μπορούν να χαλαρώσουν και να φροντίσουν το δέρμα τους πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο.

Why?

Το Well- Beaching είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια νέα πολυτελή θεραπεία στους επισκέπτες του, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία παραλίας. Είναι ένας ενυδατικός σταθμός υγείας και ευεξίας που υπόσχεται να ενισχύσει την εμπειρία των επισκεπτών στην παραλία.