WiQo Smoothing Face Fluid

80,00

image english

Δερμοκαλλυντικό που περιέχει γλυκολικό οξύ (8%) χαμηλού pH σε μία ισορροπημένη σύνθεση για το δέρμα. Το προϊόν είναι καλά ανεκτό απο όλους τους τύπους δέρματος και δεν προκαλεί αίσθημα καύσου.

Κατά την εφαρμογή του ορού Smoothing Face Fluid, ενεργοποιούνται οι βιοχημικοί μηχανισμοί του δέρματος για να αποκαταστήσουν την τιμή του pH στα φυσιολογικά επίπεδα. Γι αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά πρίν εφαρμόσετε άλλη κρέμα ώστε να μην εξουδετερωθεί η όξινη δράση του προϊόντος. Για την αποκατάσταση του pH στην αρχική φυσιολογική τιμή, η ενζυματική δράση αναγκάζει το δέρμα να πραγματοποιεί ένα είδος καθημέρινής άσκησης που το διατηρεί πάντα τονωμένο.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για χρήση τους καλοκαίρινούς μήνες. Αποτρέπει την τραχύτητα του δέρματος που προκαλείται εξαιτίας της υπεριώδους ακτινοβολίας.

30ml
135g

Βάρος0,135 kg

Εταιρία

WIQO

Πρωτοπόροι στην ιατρική αισθητική, ειδικοί του δέρματος... Ανακαλύψτε τα προϊόντα της WiQo ειδικά για επαγγελματίες υγείας : Ιατρικά σκευάσματα με πατενταρισμένη ιατρική φόρμουλα που παράγονται και προωθούνται αποκλειστικά από εμάς σε όλο τον κόσμο.
image english
Καλάθι αγορών

We would love to hear from you

Drop Us A Line