image english

Emerald Laser

Νικητής της «Καλύτερης Αισθητικής Τεχνολογίας 2022» στα βραβεία Safety in Beauty και της «Καλύτερης Μη Επεμβατικής Τεχνολογίας Διαμόρφωσης Σώματος» στα Βραβεία Αισθητικής Ιατρικής AMWC 2023,

το Emerald™ είναι η μόνη συσκευή του είδους της που έχει εγκριθεί πλήρως από την FDA για απώλεια σωματικού λίπους δίνοντάς σας μια μοναδική, υψηλής ποιότητας, θεραπεία για να προσθέσετε στην κλινική σας.

Παρέχουμε την εκπαίδευση, τη συνεχή υποστήριξη και το μάρκετινγκ, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία – τους ασθενείς σας.

Emerald Laser - FDA Market - The only Cleared Full Body fat loss treatment

Το Laser Emerald της Erchonia είναι μια θεραπεία απώλειας σωματικού επίμονο λίπος, αντιμετωπίζει τη συνολική περιφέρεια του σώματος για τη θεραπεία ατόμων με έως και 40 BMI (δείκτης μάζας σώματος).
Εφαρμόζεται εξωτερικά, το λέιζερ στοχεύει το υπερβολικό λίπος γαλακτωματοποιώντας λιπώδη ιστό μέσω της χρήσης της τεχνολογίας ψυχρού λέιζερ που αναπτύχθηκε από την Erchonia.
Παρέχει μια εναλλακτική θεραπεία απώλειας λίπους χωρίς τις δυσμενείς παρενέργειες που σχετίζονται με χειρουργικές και άλλες διαδικασίες απώλειας βάρους όπως λιποαναρρόφηση, κρυολιπόλυση (Fat Freezing) και body wraps.

Εφαρμογές:

No Bruising, No Swelling, No Freezing, No Downtime

DESCRIPTIONMANUFACTERSIZE TYPEΒΑΡΟΣ KGPOWER
Emerald LaserErchonia1540x50053.75T2AH250V

Beauty is the purest feeling of the soul...

ζητήστε να μιλήσετε
με τους ειδικούς μας για το προϊόν

Καλάθι αγορών

We would love to hear from you

Drop Us A Line