Η Τάση – > H.I.F.U. DOUBLO GOLD

image english

Η εποχή που διανύουμε είναι η εποχή των πολλαπλών επιλογών, εκείνες οι επιλογές που κάνουν την διαφορά στον επαγγελματία θα φέρουν και τα καλύτερα αποτελέσματα στο Ιατρείο. Η σημερινή τάση είναι ο όσο το δυνατόν μικρότερος χρόνος αποκατάστασης, έτσι ώστε να γυρίσει, ο ασθενής, άμεσα στην καθημερινότητα του.

Μικρό Downtime  -> Μεγαλύτερη ζήτηση

image english

 Η ευκαιρία

Η σωστή χρήση του HIFU, τα μοναδικά αποτελέσματα, η τάση της εποχής για θεραπείες non Ablative καθώς και η παρουσία της εταιρίας μας στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια, καθιστούν μοναδική ευκαιρία, για το Ιατρείο, να καταφέρει διαφοροποιηθεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό του και είναι σίγουρο ότι τα περιστατικά στα οποία θα εφαρμόσει την HIFU θεραπεία θα μείνουν εντυπωσιασμένα και ευχαριστημένα και θα επιστρέψουν μετά από ένα χρόνο για να ξανά κάνουν την θεραπεία.

** Οι κάτοχοι της συσκευής Doublo μπορούν να σας επιβεβαιώσουν τα ανωτέρω στοιχεία.

image english

O ενδοιασμός

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι ο ενδοιασμός που προβληματίζει τον Ιατρό σχετικά με την τεχνολογία HIFU. Αυτό έχει δημιουργηθεί λόγο της κακής επιλογής περιστατικών για να υποβληθούν σε μια HIFU Θεραπεία. Στην εκπαίδευση που παρέχει η κάθε εταιρία σχετικά με την χρήση, την εμπορική πολιτική και άλλων χαρακτηριστικών είναι και η σωστός ορισμός των περιστατικών ως κατάλληλων ή όχι για μια θεραπεία HIFU.

image english

Πλεονεκτήματα

Απαιτεί μία θεραπεία μόνο ανά έτος.

Επιτυγχάνει αμέσως ανύψωση του οβάλ του προσώπου. Το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή. Μόλις φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, συντήρηση  μία φορά κάθε έξι με δώδεκα μήνες, ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού.

image english

Δεν απαιτείται ειδική φροντίδα και προφυλάξεις για μετά τη θεραπεία. Μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

image english

Μη επεμβατική, μη χειρουργική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία
(Εγκεκριμένη από τον FDA).

image english

Τα αποτελέσματα συμβαίνουν με φυσικό τρόπο, λόγω της προαγωγής της παραγωγής κολλαγόνου κι ελαστίνης.

image english

Χιλιάδες θεραπείες έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο με την τεχνολογία HIFU με θεαματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η ενέργεια υπερήχων χρησιμοποιείται στην ιατρική για περισσότερα από 50 χρόνια, πράγμα που δηλώνει την αξιοπιστία της.

image english

Article Written by : Dimitris Fafoutis : Pantimeless

Καλάθι αγορών

We would love to hear from you

Drop Us A Line